Een evenement wordt pas echt bijzonder wanneer je de juiste sfeer en entertainment toevoegt. Maar wat is er nu beter dan een avond vol soulvolle classics die iedereen uit volle borst kan meezingen? Van Bruno Mars tot aan Lionel Richie. Emanuel kan het allemaal en hij komt ook graag op jouw volgende evenement optreden. Kies voor een onvergetelijke funky event vol met muzikale hoogtepunten.

 

Niets boven een live optreden van een soulzanger

Wat hebben Marvin Gaye, The Temptations en Luther Vandross gemeen met elkaar? Precies, Soulmuziek! Het genre heeft niet voor niets zijn prachtige naam te danken, omdat soulmuziek ons allemaal diep in de ziel weet te raken. Keer op keer weer. Wanneer eenmaal de eerste noten klinken, is het moeilijk om niet mee te bewegen. Soulmuziek verbindt ons en is enorm herkenbaar. Luister maar eens naar deze Soul Top 1000. Wedden dat je een uur lang aan het meezingen bent?

 

Echter is ‘even een playlist’ opzetten totaal niet geschikt voor een evenement en zeker niet jouw event. Je wilt namelijk dat jouw bezoekers een onvergetelijke ervaring krijgen, toch? Kies daarom voor een live optreden van een ervaren soulzanger zoals Emanuel. Zijn soulvolle stem en energieke performance nemen je mee op een reis van liefde, verlies en hoop. Emanuels Soul-sets zitten boordevol herkenbare nummers en uiteraard mag er meegezongen worden.

 

Uptown Funk, Let’s Get It On en All Night Long. We kennen deze klassiekers allemaal, maar er gaat niets boven een live optreden van een soulzanger die deze nummers voor je zingt. Bekijk maar eens de video hieronder en zie hoe besmettelijk Emanuels zijn muzikale energie is:

 

 

Herbeleef de legendes van de soulmuziek

Als je op zoek bent naar muzikale grootsheid en impact op jouw bedrijfsfeest, is een optreden van een bekende soulzanger eigenlijk een absolute must. Emanuel heeft inmiddels deze status mogen behalen met optredens in onder andere het Ziggo Dome, Paradiso en nog vele andere bekende venues.

Emanuel de Artiest

Maar naast te hebben opgetreden op diverse bekende podia, heeft Emanuel ook een steeds groter groeiende fanbase vanwege zijn krachtige stem en overtuigende performance. Van uitbundige festivals en intieme bruiloften tot aan bedrijfsfeesten. Zijn soulvolle interpretatie van bekende nummers en zijn vermogen om emoties over te brengen maken hem tot de perfecte soulzanger voor elk feest.

 

Breng sfeer en entertainment naar je bedrijfsfeest met een zanger

Emanuel is daarmee veel meer dan alleen een soulzanger of eigenlijk überhaupt een zanger. Hij is een allround entertainer die volledig aangaat wanneer het tijd is om op te treden. Met veel charisma, energie en interactie met het publiek brengt hij niet alleen zang, maar ook entertainment naar een bedrijfsfeest. Of je nu op zoek bent naar een intiem optreden of juist een feestelijke sfeer. Emanuel past zich aan aan de behoeften van jouw event en maakt er een memorabele avond van.

 

Emanuel op jouw aankomende Kerst bedrijfsfeest? 

Ben je van plan binnenkort om een Kerst bedrijfsfeest te organiseren, maar heb je nog niets geregeld voor het entertainment? Dan wensen wij jou alvast een gelukkig Kerstfeest, want Emanuel zingt ook graag tijdens de feestdagen alle bekende Nederlandse en Amerikaanse kerstliedjes. Zing alle kerstliedjes mee zoals Jingle Bells Rock, Last Christmas en nog vele andere Kerstklassiekers. Dat klinkt als een vrolijk kerstfeest voor iedereen!

 

 

Boek Emanuel voor jouw soulvolle evenement

Dus waar wacht je nog op? Kom vandaag nog in contact met Emanuel de Artiest en ontdek de mogelijkheden voor jouw aankomende evenement. Laat iedereen en natuurlijk jezelf verrassen hoe soulmuziek jouw evenement naar een hoger niveau tillen kan en maak van jullie event een betoverende en onvergetelijke ervaring.

Boek Emanuel voor jouw event

 

Veelgestelde vragen over Emanuel de Artiest

Veelgestelde Vragen over Emanuel de Artiest

 

1. Kan Emanuel verschillende muziekstijlen combineren in zijn optredens?

Ja zeker, Emanuel is bekend om zijn veelzijdigheid en hij kan verschillende muziekstijlen moeiteloos combineren. Samen met jou kijken wij naar een setlist die goed aansluit op de avond. Bekijk maar eens zijn Instagram-kanaal. Denk hierbij aan muziekgenres zoals Nederlandstalig, dance muziek, bekende Top 40-nummers en uiteraard Soulmuziek.

 

2. Is Emanuel beschikbaar voor diverse soorten evenementen?

Ja zeker, Emanuel treedt ieder weekend op bij allerlei verschillende gelegenheden. Denk hierbij aan bedrijfsfeesten, bruiloften, privéfeesten en andere speciale evenementen. Hij is een allrounder die zich perfect aanpast aan iedere setting.

 

3. Kan ik verzoeknummers aanvragen voor het optreden?

Absoluut, Emanuel staat open voor verzoeknummers en interactie met het publiek. Wij horen graag jouw ideeën bij de feestavond. Schroom dus vooral niet om contact op te nemen en te vragen naar de mogelijkheden hiervan.