Stel je voor: een gezellige avond vol Hollandse hits, meezingers en een feestelijke sfeer. Dat klinkt goed, toch? Maar dat is precies ook wat je kunt verwachten wanneer je kiest voor Emanuel. Alhoewel je het niet direct vermoedt, brengt hij de meest prachtige Nederlandstalige nummers ten gehore. Met zijn aanstekelijke enthousiasme en ongeëvenaarde zangtalent weet zanger Emanuel elke gelegenheid om te toveren tot een onvergetelijk Nederlandstalig spektakel.

 

Gezelligheid met Nederlandse volkszanger

In een land waar muziek in de cultuur verweven zit, is er iets magisch aan de Nederlandstalige muziek. Emanuel begrijpt dit als geen ander en brengt die herkenbare gezelligheid naar jouw evenement. Van René Froger, Gordon tot aan Re-play. Deze zanger laat gegarandeerd iedereen meezingen met zijn sets! Met zijn warme stem en opzwepende performance weet hij jong en oud te verbinden, de dansvloer te vullen en een lach op ieders gezicht te toveren.

 

Nederlanstalig Zanger

Boek een leuke zanger voor een feestje

Denk je erover om binnenkort een feestje te organiseren en zoek je hiervoor een zanger? In dat geval komt Emanuel graag bij jou langs! Of je nu een verjaardagsfeest, bruiloft, bedrijfsevenement of je een Kerst zanger nodig hebt. Emanuels uitgebreide repertoire van onder anderen Nederlandstalige hits en feestnummers stelt hem in staat om altijd de juiste snaar bij het publiek te raken voor elke gelegenheid. Zijn optredens zorgen ervoor dat niemand aan de zijlijn blijft staan en iedereen wordt meegesleept op de dansvloer voor een goed feestje!

 

Dans, zing en geniet van een avond vol Hollandse hits

Emanuel is niet zomaar een zanger, maar een professionele feestartiest en allround entertainer die zijn vak tot in de puntjes beheerst. Zijn enthousiasme is aanstekelijk en zijn interactie met het publiek is hartverwarmend. Hij betrekt altijd alle gasten bij zijn optreden en zorgt ervoor dat iedereen mee kan zingen en dansen. Zo wordt jouw feest een onvergetelijke ervaring waar mensen nog lang over zullen napraten.

 

Zanger Nederlandstalig

(Emanuel krijgt Best Upcoming Act 2023 toegereikt van Frans Duijts)


Meer dan enkel Nederlandstalige meezingers 

Bij een Nederlandstalige volkszanger denk je al snel aan meezingers en gezelligheid, maar Emanuel overstijgt deze verwachtingen keer op keer. Zijn veelzijdige repertoire bestaande uit bekende Nederlandstalige en Engelstalige nummers, zijn passie voor performen en zijn interactieve aanpak zorgen ervoor dat jouw avond gevuld wordt met dans, zang en pure vreugde. 

 

Boek Emanuel als jouw Nederlandstalige zanger

Neem contact met ons op en boek Emanuel voor jouw volgende feestje. Maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring waar nog lang over nagepraat zal worden.

Boek Emanuel direct

 

Veelgestelde vragen over Emanuel

 

1. Wat voor soort evenementen passen bij Emanuel?

Bij Emanuel passen allerlei soorten evenementen. Denk hierbij aan verjaardagsfeesten tot aan bedrijfsfeesten en bruiloften. Overal waar een feest is, is Emanuel graag bij.

 

2. Zingt Emanuel alleen Nederlandstalige muziek?

Nee, zeker niet. Echter stemt hij zijn sets graag af in samenspraak met de klant. Van bekende House nummers tot aan Soul/R&B klassiekers en zelfs Hip-Hop. Met zijn vocale kwaliteiten geeft hij aan elk nummer een bijzondere twist en is hij veel meer dan enkel een zanger.

 

3. Kan Emanuel verzoeknummers zingen?

Absoluut. Hij staat open voor verzoeknummers en interactie met het publiek. Als Emanuel de verzoeknummers bij zich heeft, maakt hij graag een uitzondering voor het publiek als het binnen thema past.

 

4. Wat maakt Emanuel uniek?

Emanuel brengt niet alleen muziek, maar ook een complete entertainment ervaring met zich mee. Het is meer dan alleen maar zang. Denk hierbij aan interactie met het publiek, zijn aanstekelijke enthousiasme en altijd verzorgde look.